Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meksiko

Oružana banda ukrala tijelo vođe meksičkog narkokartela Zetas

heriberto lazcano
Reuters/PIXSELL
Autori: tli/VLM, irk/VLM
09.10.2012.
u 09:45

Vođa jednog od meksičkih najvećih narkokartela Los Zetas ubijen je u pucnjavi na sjeveru zemlje. Ime Heriberta Lazcana veže se uz niz smaknuća, otmica i preprodaje droge

Ukradeno je tijelo vođe jednog od meksičkih najvećih narkokartela Los Zetas koji je ubijen u pucnjavi na sjeveru Meksika, javlja BBC. Oružana banda upala je u ponedjeljak u mrtvačnicu na sjeveru Meksika i ukrala tijelo Heiberta Lazcana koji je znan kao ''Krvnik'', objavile su vlasti. Meksička mornarica objavila je prije toga kako su testovi potvrdili da je ubijeni muškarac Lazcano.

Njegovo ime veže se uz niz smaknuća, otmica i preprodaje droge. Nedavno je bio uključen i u međusobne okršaje pripadnika kartela Zetas jer je nakon njegova raspada preuzeo vlast nad jednim njegovim dijelom, dok je drugi pao pod utjecaj Miguela Angela Trevina Moralesa.

>>Novi masakr u Meksiku – u kombiju pronađeno 16 leševa

Komentara 1

CP
copy paste
11:36 09.10.2012.

dok god bude postojala američka i europska žeđ za kokainom i metamfetaminom,neće nedostajati ovakvih i sličnih ''krvnika'' u meksiku,srednjoj americi i južnoj americi.ti takozvani krvnici nisu uzrok problema nego samo logična posljedica velike potražnje.drugim riječima-oni su tu da zadovolje tuđe potrebe.ukloni potrebu i riješio si problem.kako ukloniti potrebu logično je pitanje,a jedini logičan odgovor bi bio-obrazovanjem i pravilnim odgojem naše djece te pravilo postavljenim sustavom vrijednosti koji od pojedinca neće napraviti bezumnog konzumenta nego osobu koja razmišlja svojom glavom na dobrobit samog sebe i svojih bližnjih.sve ostalo je mačku o rep i unaprijed izgubljeni rat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije